Bedrijfsuitjes en teambuilding

U kunt bij ons ook terecht voor leuke en leerzame bedrijfsuitjes . Wij geven workshops van top kwaliteit waarin wij werken vanuit onze passie. Op een leuke creatieve manier trachten wij ernaar mooie inzichten mee te geven uit de wereld van border collies en schapen.

Wij kunnen voor u altijd een mooi programma op maat maken. Of het nu om een luchtig uitje gaat of dat er een serieuze boodschap in moet zitten, wij kunnen ons programma zo aanpassen dat we aan uw wensen tegemoet komen.

Onze passie is het trainen van honden. Specifieker het trainen van border collies met schapen. Iedere hond is zijn eigen individu en heeft een andere benadering nodig. Het is aan ons om onze training aan te passen en het maximale uit de combinatie met ons te halen. In de training van het schapendrijven zijn de schapen onze belangrijkste leermeester. Zij leren ons en onze honden precies wat ze goed, maar ook wat ze fout doen. Door heel goed te kijken zijn we in staat met kleine aanpassingen grote veranderingen te bewerkstelligen.

Wij willen u hier graag meer over vertellen en laten zien, sterker nog we willen het u niet alleen laten zien, maar vooral ook zelf laten ervaren. U gaat met uw eigen team een kudde schapen onder controle krijgen.

Hopelijk bent u al net zo enthousiast als wij en zien we u snel op de wei of op locatie. De workshops kunnen bij ons op de wei in Den Dolder vlakbij Utrecht. Maar we kunnen ook bij u op locatie komen.

Neem gerust contact op mocht u vragen en/of interesse hebben in onze diensten.