puppycursus en privé training voor border collies

Puppybegeleiding

wij verzorgen puppytraining aan huis. In een lange sessie van ongeveer 2,5 uur zetten wij samen met u de juiste lijnen uit om de opvoeding van uw pup tot een succes te maken. Alle belangrijke zaken komen aan bod. U krijgt oefeningen mee om de band en het respect op te bouwen. Alles wat wij doen is op maat voor u en uw hond. Als u vragen hebt of dingen lukken niet kunt u in het traject altijd contact met ons opnemen. Een goede start is het halve werk.

puppy en puber klas voor border collies

Onze puppy en puber klas is er op gericht als voor traject om te gaan schapendrijven voor honden tot 12 maanden. Onze training is hier ook op gericht. Om te kunnen gaan schapendrijven met je hond moet je goed contact, respect en invloed uit kunnen oefenen op de state of mind van je hond. Hier gaan we met elkaar aan werken. We werken in kleine groepjes van maximaal 4 honden.

privé training

U kunt bij ons ook privé training gehoorzaamheid volgen op onze wei. We hebben dan alle aandacht voor u en uw hond. We kunnen u dan op de best mogelijke manier begeleiden en meestal snel progressie boeken. Wij verwachten maximale inzet van zowel u als uw viervoeter. U krijgt huiswerk om thuis mee aan de slag te gaan.

Als de relatie te zwaar verstoord is komen wij ook aan huis om te helpen met een nieuwe start.

Voor meer informatie neem contact met ons op.