gedragstraining en puppybegleiding.

Puppybegeleiding

wij verzorgen puppytraining aan huis. In een lange sessie van ongeveer 2,5 uur zetten wij samen met u de juiste lijnen uit om de opvoeding van uw pup tot een succes te maken. Alle belangrijke zaken komen aan bod. U krijgt oefeningen mee om de band en het respect op te bouwen. Alles wat wij doen is op maat voor u en uw hond. Als u vragen hebt of dingen lukken niet kunt u in het traject altijd contact met ons opnemen. Een goede start is het halve werk.

puppy klas (voor werkende honden)

Onze puppy klas is er op gericht als voor traject om te gaan schapendrijven voor honden tot 10-12 maanden. Onze training is hier ook op gericht. Om te kunnen gaan schapendrijven met je hond moet je goed contact, respect en invloed uit kunnen oefenen op de state of mind van je hond. Hier gaan we met elkaar aan werken. In Corona tijd is deze training 1 op 1 voor een half uurtje. Als Corona het toestaat willen we in groepjes van maximaal 4 honden gaan werken.

gedragsbegeleiding

Wij geven ook gedragsbegeleiding aan huis, zit u met problemen die u niet meer kan oplossen. Via een duidelijk en eerlijke verhaal komen wij u vertellen wat er nodig is om van uw hond die trouwe en fijne met metgezel te maken die u altijd al had willen hebben .

Over honden training word zoveel geschreven, we kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Geen hond is hetzelfde en niet elke hond heeft dezelfde benadering nodig om het gewenste doel te bereiken.

Ons doel is jullie elkaar beter te laten begrijpen, zodat er een fijne stabiele gezinssituatie ontstaat. Dit doen we door met u samen de juiste en gewenste kaders te stellen voor iedereen. Hierdoor zullen zowel jullie als de hond zich veel comfortabeler en evenwichtiger voelen. Balans is wat wij nastreven.

Voor meer informatie neem contact met ons op.