Bedrijfsuitjes, Teambuilding & Workshops Schapendrijven

Bedrijfsuitjes en Team Building:

U kunt bij ons terecht voor leuke en leerzame bedrijfsuitjes . Wij geven workshops van top kwaliteit waarin wij werken vanuit onze passie voor schapen drijven en Border Collies. Op een leuke creatieve manier trachten wij ernaar mooie inzichten mee te geven uit de wereld van schapen drijven met Border Collies.

Op maat gemaakt programma:

Wij kunnen voor u te alle tijde een mooi programma op maat maken. Of het nu om een luchtig uitje gaat of een team building activiteit met een serieuze boodschap, wij passen ons programma zodanig aan dat we aan al uw wensen tegemoet komen.

Onze passie is het trainen van honden. Specifieker het trainen van Border Collies met schapen. Iedere hond wordt door ons gezien als eigen individu en heeft daarom eenop maat gemaakte benadering nodig. Het is aan ons om onze training aan te passen en het maximale uit de combinatie met van mens en dier te halen. In de training van het schapendrijven zijn de schapen onze belangrijkste leermeester. Zij leren ons en onze honden precies wat ze goed, maar ook wat ze minder doen. Door heel goed te oberserveren naar het gedrag, zijn we in staat met kleine aanpassingen grote veranderingen te bewerkstelligen.

De Challenge:

Wij willen u hier graag meer over vertellen en laten zien, maar vooral ook zelf laten ervaren. U gaat met uw eigen team een kudde schapen onder controle krijgen, wat samenwerken binnen het team alsmede met hond en schaap betekent. Hierin wordt uw team uitgedaagd om het maximale van de honden alsmede de schapen te bewerkstelligen.

Contact:

Hopelijk bent u al net zo enthousiast als wij en zien we u snel op de wei of op locatie. De workshops kunnen bij ons op de wei in Den Dolder vlakbij Utrecht worden gegeven, maar we kunnen ook bij u op locatie komen.

Neem gerust contact op mocht u vragen en/of interesse hebben in onze diensten: https://sheepdogservices.nl/contact/